Twitter
Tweets by szertuz
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Hasznos információk

Feb 27, 2018

Nagy mobilkemence: ami hiányzik a kerthelyiségből!

Nagy mobilkemence: ami hiányzik a kerthelyiségből!A kemencében sült ételek különösen nyáron aktuálisak, ilyenkor szívesen fogyasztanak az emberek parázson sült húsokat, kolbászt, kenyérlángost és egyéb ételeket. A kemencék a vendéglők, éttermek, fogadók kerthelyiségeinek elengedhetetlen kertberendezését képezik, amivel még szélesebb kínálatot nyújthatnak a vendégeknek.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen nagy mobilkemencét vendéglője számára! Még nincs késő, időben beszerezheti az új kerti berendezést, mielőtt beköszönt a jó idő. Mire nyílnak a kerthelyiségek, addigra már Ön is felkészülten, egy nagy mobilkemencével gazdagabban fogadhatja régi és új vendégeit.

A nagy mobilkemencék kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és tökéletesen elkészített ételeket alkothasson bennük. Utánozhatatlan ízek, jellegzetes zamatok, igazi rusztikus gasztronómiai élmény jellemzi ezeket a fogásokat.

Megadott elérhetőségeinken leadhatja rendelését, és megvásárolhatja termékeink közül nagy mobilkemencéjét!

Jan 25, 2018

A fatüzelésű kandallók előnyeiről röviden

fatüzelésű kandallóManapság egyre több ember dönt valamilyen kandalló típus mellett, amik közül még mindig a klasszikusnak számító fatüzelésű kandallók a legnépszerűbbek. Nem véletlenül, hiszen a fatüzelésű kandalló csakis előnyökkel rendelkezik!

A fatüzelésű kandalló legfontosabb pozitívuma, hogy a gáznál jóval olcsóbb fűtési megoldást biztosít a háztartásokban, ráadásul egy korszerű fatüzelésű kandalló hatásfoka akár azonos is lehet a gázberendezésekével, így akár a teljes fűtésrendszer ráköthető. Végül, de nem utolsó sorban a fatüzelésű kandallók látványa és hangulata sem elhanyagolható; működés közben olyan harmóniát sugároznak magukból, ami üdítően hat a lélekre, főleg a szürke, téli hétköznapokban. Ez, és a további előnyök bőven megérik a fáradságot, amit a fatüzelésű kandalló tisztítása és a tűzrakás jelent.

Legyen Ön is fatüzelésű kandalló tulajdonos, és élvezze minden előnyét! A fűtőberendezés megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Dec 5, 2017

A jó tűzifáról bővebben

kandallóHa kandallóval, vagy kályhával fűtünk, az nem csak a meleget, hanem az otthonos hangulatot is biztosítja, de a hatékonysághoz szükség van a jó tűzifára is. A jó tűzifa meghatározása nem egyértelmű, minden fafajta máshogy viselkedik tüzelőként, ezért most nézzük meg a különbségeket és a használati módokat.

A fa megmunkálhatósága, és idegen testtel szembeni ellenálló képessége alapján megkülönböztethetünk puha- és keményfákat. A puhafák – például a nyár – égési hőfoka magasabb, könnyebben kapnak lángra, ezért különösen alkalmasak gyújtósnak, cserébe könnyebben vizesednek és gyorsabban leégnek. A keményfák – például a tölgy – sűrűbb, tömörebb szerkezetűek, mint a puhafák, ezért hosszabb ideig égnek, és elégetésükkor több hamu keletkezik. Tehát elmondható, hogy a kandallók és kályhák hatékony üzemeltetéséhez többféle fára van szükség: keményfára a tűz hosszabb égéséhez, puhafára a könnyebb begyújtáshoz.

Ha Ön is szeretné otthonát hangulatos és hatékony kandallóval fűteni, keressen bennünket bizalommal!

Nov 27, 2017

A megfelelő kandallóburkolat kiválasztásáról

kandallók burkolataAz épületek fűtése nagyon eltérő lehet, van, ahol a központi fűtést, van, ahol a gázfűtést preferálják és van, ahol a kandallók a nagy kedvencek. A kandallókat ma már az épület és a benne lakók igényeihez igazíthatjuk aszerint, hogy milyen anyagból, méretben, stílusban és milyen technikával készüljön!

Az utolsó simítások közé tartozik a kandallóburkolat kiválasztása. Erre vonatkozóan nehéz egyértelmű, általánosan követhető szabályokat lefektetni, tanácsot adni. Itt elsősorban az ízlés a mérvadó. A kandallók burkolata a stílusoknak megfelelően lehet rusztikus, modern, klasszikus, készülhet fából, kőből, egyéb természetes anyagokból. A kandallóburkolatnak tulajdonképpen díszítő funkciója van, ezért a kiválasztásánál érdemes a nagy egészet szemlélni és azzal a helyiséggel harmóniába hozni, ahová a kandalló kerül.

Amennyiben az otthona inkább romantikus, vidékies stílusban van berendezve, egy rusztikus, vagy egy faburkolatú kandalló jól illik oda. A minimál, vagy a skandináv stílus inkább a modern kandallóburkolatnak kedvez, míg a klasszikus kandallók az elegáns, polgári stílusú lakásokban mutatnak jól.

Válasszon Ön is kandallóburkolataink közül!

Oct 24, 2017

A népszerű kandallóburkolatokról bővebben

kandallóburkolatokA kandallókat az ingatlantulajdonosok főleg látványuk miatt részesítik előnyben, hiszen harmóniát varázsolnak bármilyen lakótérbe. Ez nem csak a kialakításuknak, hanem a kandallóburkolatoknak is köszönhető, ugyanis utóbbiak jelentős mértékben meghatározzák a fűtőberendezések küllemét!

Manapság a vásárlók nem győznek válogatni a kandallóburkolatok kínálatából, hiszen e téren már csakis a fantázia szabhat határt! A klasszikus stílustól kezdve egészen a modern megoldásokig bármilyen burkolat beszerezhető, így könnyedén igazítható a lakberendezés stílusához a fűtőberendezések látványa!

Mivel a lakberendezés terén mostanában a modern stílusjegyek hódítanak, természetes, hogy ehhez a kandallóburkolatok is igazodnak, így a letisztult küllemmel rendelkező burkolatok kerülnek előtérbe, viszont a gyártók nem feledkeznek meg azokról sem, akik a klasszikus stílust részesítik előnyben, így ők is megtalálhatják a kínálatban a nekik tetsző kandallóburkolatokat.

A kandallóburkolatok terén gazdag választékkal várjuk ügyfeleinket! Tekintse meg kínálatunkat!

Sep 15, 2017

Az utánozhatatlan klasszikus kandalló!

klasszikus kandalló Egy jól megválasztott fűtési rendszer nem csak fűtésre alkalmas, de látványelemnek sem utolsó. Éppen ezért a klasszikus kandalló jó választás a lakásba, mert nem csupán kellemes meleget varázsol, de még lélegzetelállító látványt is nyújt! Megéri vajon egy klasszikus kandallót beépíttetni a nappaliba vagy a hálószobába?

A kandallók zárt rendszerű tűztere lehetővé teszi, hogy a nagyméretű üvegajtón keresztül biztonságosan gyönyörködhessünk a pattogó tűz látványában, ne csak érezzük, de lássuk is a sárgán lobogó lángok melegét és szépségét. Miközben melegszünk a kandalló előtt, egyúttal a lelkünknek is jót tesz a látvány!

A klasszikus kandalló kiegészítő fűtésnek is nagyszerű megoldás, de a megfelelő teljesítményű tűztérrel, akár az egész házat is fűthetjük vele. Jó tudni, hogy a kandalló hőleadási hatásfoka, zárt rendszerű, energia hatékony kandallóknál 75-87%-os. A fennmaradó hő a kéményen keresztül a szabadba távozik!

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson változatos klasszikus kandalló burkolataink, tűztereink között!

Aug 30, 2017

Hangulatos szalonnasütés ősszel is!

szalonnasütőkSokaknak az ősz a kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor igazán kellemes a hőmérséklet és gyönyörű színekben pompázik a természet, mindez pedig kedvez a kültéri tevékenységeknek, összejöveteleknek. Ha hangulatos körülményeket szeretne teremteni kertjében a családi- vagy baráti rendezvényekhez, vásároljon szalonnasütőt!

A szalonnasütők rendkívül látványos, praktikus kiegészítői a kerteknek, használatukkal nem csak a konyhában van lehetőség a finom falatok elkészítésére, hanem a természet lágy ölén is. A szalonnasütőkkel kiváló programot szervezhet vendégeinek, ugyanis az ételeket mindenki saját maga készítheti el, így lehetőség van több recept, íz kipróbálásra!

Kínálatunkban különböző méretű, kialakítású szalonnasütőket találhat, így saját igényeinek megfelelően vásárolhatja meg a termékeket, melyeken az Ön ízlésének megfelelően sülnek át a fogások!

Alapozza meg az őszi összejövetelek hangulatát is egy különleges szalonnasütő beszerzésével! A minőséget garantáljuk!
Jul 17, 2017

Kültéri szalonnasütők, grillek széles választéka

kültéri szalonnasütőA nyárhoz hozzá tartozik a szalonnasütés is. Mindenkinek vannak nyári szünidőhöz kapcsolódó emlékei, amikor táborban, nagyszülőknél vagy a saját kertben esti szalonnasütéseken eresztette ki a fáradt gőzt. Amikor éppen nincsen semmi egyéb program, egy jó kis szalonnasütésre össze ülhet a család vagy a barátok és egyszerű, de finom ételek mellett élvezhetik a nyár és a jó idő szépségeit.

Keressen minket bizalommal és válogasson kültéri szalonnasütőink közül. Ha előre megépített szalonnasütőt rendel, azzal sokkal kényelmesebb és komfortosabb körülményeket teremthet a szalonnasütéshez. Bárhová elhelyezheti kültéri szalonnasütőinket, anélkül, hogy tűzrakó helyet kellene külön kialakítania, ráadásul biztonságos és a kertet nem elcsúfító módon sütögethet a család.

Szalonnasütőkön kívül bográcsozó szetteket, grillezőket is kínálunk azok számára, akik úgy gondolják, nem telhet el nyár kerti sütögetés nélkül. Szaftos grillkolbász, hagyományos slambuc, ízletes halászlé vagy finom szalonnazsíros kenyér? Egy igazi nyár nem telhet el nélkülük!

Jun 14, 2017

Dobja fel a pizzériája kerthelyiségét kemencével!

kemenceNapjainkban nagyon népszerű a vendéglátó helyeken a kemencében való sütés, sok vendég kifejezetten a kemencében sült ételeket keresi. Ez nem véletlen, hiszen nagyon finomak, teljesen más ízvilággal rendelkeznek, mint a sütőben sütött ételek. Néhány fogásnál, például a pizzánál, már szinte alapvetőnek számít, hogy kemencében sült változat is elérhető.

Olyan pizzériáknál, ahol kerthelyiség is van, nem csak az étel ízét tudjuk feldobni a kemencével, hanem a hangulatot is! A vendég sokkal jobb ízzel eszi meg, ha látja, hogy előtte vettük ki a kemencéből, és szívesebben visszatér majd máskor is. Nyári estén különösen hangulatos a kerthelyiségben működő kemence, amely meglátszik a bevételen is. Füstölésre is alkalmas termékeinket ajánljuk a füstös ízt megkívánó ételek elkészítéséhez.

Ha szeretné feldobni pizzázóját, kerthelyiségét kemencével, nézzen körül nálunk! Pizzasütő kemencék, vagy akár füstölésre is alkalmas kerti konyhák, kenyérsütők széles kínálatával várjuk!

May 22, 2017

Kerti sütés, grillezés a szabadban! Jön a nyár!

kerti sütőkA nyárnak megvannak a maga szépségei, ahogyan minden évszaknak. Mégsem véletlen, hogy a legtöbben a nyarat jelölik meg kedvenc évszakuknak, hiszen a nyár mindig a felejthetetlen élmények, a fantasztikus nyaralások, a nagy találkozások, a közös időtöltések ideje. Ám ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a családdal, barátokkal, nem kell messzire menni, elég csak kilépni kertbe.

A közös étkezések olyan programot kínálnak egy meleg nyári napon, amelyben biztosan senki sem fog csalódni. Egy közös grillezés, egy a régi táborozások emlékét felelevenítő nosztalgikus szalonnasütés vagy egy vidám bográcsozás mind olyan nyári program, ami nem hiányozhat az évnek ebből a szakából.

Kínálatunkban prémium minőségű kerti sütőket talál, többféle típusban és számos stílusban! Főzni vagy inkább grillezni szeret a társaság? Klasszikus vagy modern kivitel illik jobban az otthonhoz? Fedezze fel kerti sütő kínálatunkat, és rendelje meg a nyári összejövetelek központi elemét, a kert új ékét!

Apr 13, 2017

Csináltasson komplett kerti konyhát!

komplett kerti konyhaEgy kerti parti remek kikapcsolódás lehet, összehozhatja a családot, és tökéletes időtöltés barátainkkal. De ahhoz, hogy egy ilyen esemény sikeres legyen, fontos a jó felszereltség, a kerti bútorok és a különféle sütőhelyek. Ha rendelkezünk egy sütőhellyel, akkor ízletes ételeket is készíthetünk az összejövetel folyamán és ezzel is hozzájárulhatunk, ahhoz, hogy vendégeink jólérezzék magukat.

Kerti sütésekhez többfajta megoldást is használhatunk. Manapság már megannyi mobil kemence, grill kapható, amiken remekül elkészíthetjük a kívánt ételeket. Egy komplett kerti konyha tökéletes ékköve lehet a kertnek, jól néz ki és minden igényt kielégít a kerti sütögetések közben. Egy jól kiépített kerti konyhában egyaránt főzhetünk és süthetünk, továbbá minden hozzávalót és szükséges eszközt kényelmesen elhelyezhetünk, hogy ne kelljen folyamatosan bemászkálni konyhánkba. Ha szeretné megfelelő körülmények között elkészíteni a választott ételt vendégeink a kerti parti folyamán, akkor ajánljuk a komplett kerti konyha építését!

Komplett kertikonyha építésével kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mar 27, 2017

Terasz melegítők a komfortos mindennapokért

A terasszal kiegészített otthon nagyon népszerű megoldás, hiszen számtalan lehetőséget rejt magában. Napsütötte reggelik színhelye, meghitt borozgatások a naplemente fényeiben, egy csendes vasárnap délután egy jó könyvvel. Díszíthetjük balkon növényekkel, kerti bútorral, hogy otthonosabb legyen a terasz és ne feledkezzünk meg a terasz melegítőről sem.

Sokszor, amikor az idő még hűvös vagy már búcsúznak a meleg éjszakák még nem szeretnénk lemondani a teraszon ücsörgés kiváltságáról. Egy meleg takaró ugyan mindig kéznél lehet, de egy terasz melegítővel ez sem vetekedhet.

A terasz melegítő meleg, barátságos hősugárzó, ami amellett, hogy kellemes hőmérsékletet áraszt magából, még a tűz és a sárga lángok fantasztikus látványával is megajándékozza tulajdonosait. Nem hiányozhat egyetlen teraszról sem, egész évben jól jön a közelsége. Hasznosítható fedett teraszon, téli kertben is.

Keressen minket bizalommal és rendelje meg első vagy vadonatúj terasz melegítőjét tőlünk!

Feb 14, 2017

Készüljön fel időben a kerti sütésekre!

kemencékHihetetlen, hogy alig pár hete léptünk át az új esztendőbe, és máris közeleg a naptári tavasz, ami egyet jelent azzal, hogy beköszönt a jó idő, tehát megkezdődik a kerti sütések időszaka!

A magyar hagyományos ételek többsége úgy van kitalálva, hogy kemencében készítve még finomabb! Ennek nagyon egyszerű az oka, hiszen az őseink elsőként a szabadtéri sütéseket részesítették előnyben, már a fejlettebb korokban is gyakori volt, hogy a kemence a házon kívül volt található.

A kemencében számtalan étel készíthető, a kenyerektől kezdve, a különböző húsokon és lepényeken át, egészen a desszertekig. Tehát egy háromfogásos étkezés könnyedén elkészíthető a segítségével, így a kerti partik elengedhetetlen kiegészítője tud lenni! A kemencék ráadásul tökéletesen személyre szabhatóak, akár több fokozattal kialakítva, hogy amíg alul készül a hús, addig felül párolhassuk a zöldségeket.

Ha Ön is szeretne egy egyedi kemencét a kertjébe, keressen minket bizalommal, és várja a jó időt felkészülten!

Feb 1, 2017

Kandallók skandináv stílusban

A skandináv stílus már az egész világot meghódította. Ez a zord észak erejét és tisztaságát ötvöző, letisztult összképet mutató lakberendezési stílus könnyen belopta magát az emberek szívébe, hiszen egyszerű, mégis megkapó jegyeivel bárhol megállja a helyét.

A skandináv stílus a természetet utánozza, az északi táj keresetlen harmóniáját tárja elénk az ebben a stílusban megtervezett otthonokban. Stílus jegyei közé tartozik a minimalizmus, az egyensúlyra törekvés, az egyszerű formák, a natúr színek. A skandináv otthonban nagy ablakok engedik be a természetes fényt, az átlátható, szellős bútorok között a kandalló központi helyet foglal el, hiszen a fény, a tűz központi eleme a hosszú téli éjszakákat megélő északiaknak.

A kandalló a legtöbb esetben fehér színű, kiegészülhet fa elemekkel, de nyugodtan kerülhet a közelébe feldarabolt hasábokból álló takaros farakás. A tűz mellett ugyanis a fa is hangsúlyos eleme a skandináv lakberendezésnek. A kandalló legyen természetes, egyszerű megjelenésű, ugyanakkor otthonos és barátságos, amit jólesik körülülni.

Tekintse meg termékeinket, és rendezze be otthonát úgy, ahogy megálmodta!

Dec 15, 2016

Mit érdemes tudni a klasszikus kandallókról?

kandallóAhány ház, annyi szokás – ez esetben talán úgy lehetne variálni a mondást, hogy ahány ház, annyi stílus. Számos különböző megoldást találunk az otthonok látványvilágában, így nem meglepő, ha valaki a régi korokat szeretné megidézni lakásában, csak úgy, mint az sem, ha teljes mértékben modern kialakításra vágyik.

Abban az esetben sem kell lemondania a kandallóról, ha Ön a klasszikus megoldások mellett teszi le a voksát!

Nálunk változatos lehetőségeket találhat a kandallók kapcsán, hogy mindenki olyat választhasson, amely a leginkább illik az otthonába. A klasszikus kandallók megjelenése a régmúlt idők látványvilágát idézi meg, mely azok számára lehet igazán előnyös, akik a berendezés terén is a hasonló darabokat preferálják. A modern kandallók letisztultságával ellentétben a klasszikus megoldások sokszor részletgazdagabbak, így igényei szerint dobható fel apró elemekkel.

Keressen minket bizalommal akkor is, ha klasszikus kandallót szeretne! Segítünk Önnek megvalósítani a vágyát!

Dec 2, 2016

A látványkandallókról bővebben

látványkandallóAz aranysárgán lobogó tűz látványa, a megnyugtató pattogás, a kellemes meleg mind a kandalló élményéhez tartozik. A kandalló egyszerre szép és hasznos fűtésre alkalmas berendezés, ami már régóta jelen van az emberek életében.

Ma egy kandalló beépítése és üzemeltetése nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, ám ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a kandalló adta örömökről. Elég csupán annyi, ha az ember látványkandallót választ.

A látványkandallónak ma már sok fajtája létezik, így eldönthetjük, hogy csupán a villódzó lángok látványában szeretnénk gyönyörködni vagy a fűtés egy részét is ere a szerkezetre bízzuk. A látványkandallók működhetnek elektromos árammal vagy bioetanollal. Így nem kell tartani a koromtól, füsttől, nincs szükség engedélyre és még külön kéményt sem kell kiépíteni. Használatuk egyszerű és biztonságos.

Ha kiváló minőségű látványkandallókat szeretne vásárolni hatalmas választékból, akkor a legjobb helyen jár!

Oct 18, 2016

Miért érdemes modern kandallóburkolat mellett dönteni?

kandallóburkolatokAzzal sokan tisztában lehetnek, hogy kandallóknak mennyi előnyük van, főként, ha a modern kialakításokat vesszük figyelembe. A zárt tűzterekkel rendelkező verziók nem csak biztonságosabbak és energiahatékonyabbak, de a vizuális élménytől sem fosztják meg a tulajdonosokat.

Sokan mégis, ha a kandallók kerülnek szóba, a régi, otromba kialakításokkal azonosítják, pedig a modern kandallóburkolatok kínálata roppant széleskörű és változatos! A számtalan kialakítás között bárki megtalálhatja az otthonához vagy személyes ízléséhez igazodó verziót. Léteznek letisztultabb formák, éles vonalvezetéssel, és modern anyagokat idéző megjelenéssel, ugyanakkor vannak igazán különleges megoldások is az egyedi megoldások kedvelői számára.

A kandallóburkolatok mai kínálata ugyan kialakításban és összetételben sokban eltérhet, egyvalamiben megegyeznek, ez pedig nem más, mint a minőség! Ha Ön is különleges fűtési kialakítást szeretne otthonába egyedi megjelenéssel kombinálva, forduljon hozzánk bizalommal!

Sep 20, 2016

Melegítse otthonát gyerekbarát megoldással!

látványkandallóA látványkandallók tökéletes megoldást nyújtanak gyermekes és állatbarát családoknak is, ahol nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell folyamatosan a kandallón tartani a szemünket, hanem élvezhetjük a teljes kényelmet, aggódás nélkül. Az elektromos kandalló továbbá remek lehetőséget nyújt azok számára is, akiknek a városi forgatagban nincs lehetőségük fát beszerezni, illetve tárolni, de mégis vágynak a melegségre és a természet közeli élményre otthonukba.

Gondoljunk csak bele, hogy kis kompromisszummal ugyan, de mennyire könnyen, egyszerűen és tisztán „gyújthatunk be” egy elektromos kandallóba … egy gombnyomás az egész.
Sőt, élvezhetjük a látványt fűtési funkció nélkül is. Ennek a lehetőségnek nyáron nagy hasznát vesszük. J Ellenben a téli időszak jó alkalom arra, hogy a lángok játéka mellett kandallónk hatékonyan fűtse is a helyiséget, ami szintén megtörténik egy gombnyomásra.

Válassza Ön is ezt az egyszerű, tiszta megoldást! Melegítse otthonát a hangulatos és biztonságos látványkandallóinkkal, melyekkel nem csak az otthon melegét élvezheti, hanem gyermekét is biztonságban tudhatja!

Aug 18, 2016

A legfinomabb pizzák titka

pizzasütő kemenceVilágszerte ismerik és szeretik az olasz ételeket, melyek közül az egyik legkedveltebb a pizza. Ugyan mára számtalan kivitelben készíthető, egyéni ízlésünkhöz mérten, mégis, az eredeti és a legfinomabb verzió pizza kemencében készül!

Ám a pizzasütő kemence még nem garancia arra, hogy ételünk ízletes és ellenállhatatlan lesz, ezért vegyük sorra, hogy mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat!

 • A tökéletes alap – Ahány táj, annyi szokás, ám a minőségi liszt, élesztő és tojás egyetlen verzióból sem hiányozhat. A magyar kivitelben általában még egy kis olaj és tej, illetve ízlés szerinti só is szerepel. Ez az alap a pizzasütő kemencében igazán ropogósra sül, miközben középen kellően puha marad.
 • A krém – Mely rengeteg, lehetőleg friss paradicsomot tartalmaz, illetve ízlés szerint fűszereket, hagymát és más kiegészítőket.
 • Feltét – Az igazi pizzáról nem hiányozhat a minőségi mozzarella, oregánó, bazsalikom és szalámi vagy sonka, de az ízesítésnek csak a fantázia szabhat határt.

Ha tökéletes ételekkel szeretné megörvendeztetni családját és barátait, bátran keressen fel minket, és rendeljen pizzasütő kemencét!

Aug 2, 2016

A kerti sütés és az egészség

grillsütőMájustól nyár végéig már az időjárás is a grillpartiknak kedvez. Elővehetjük a kerti sütőket a garázsból, letisztogathatjuk a grillsütőt, és indulhat a sütögetés! Ám nem árt, ha ismerünk és alkalmazunk néhány fogást, amivel nem csupán az elkészített ételek lesznek ízletesebbek, de az egészségünkre sem gyakorlunk káros hatást.

Első lépésként fontos, hogy a hússzeleteket egyenlő vastagságúra vágjuk, illetve, ha mirelittel dolgozunk, teljesen olvasszuk fel azt, hogy minden egyenletesen süljön át a grillsütő rácsán.
Itassuk fel a húsokból kisült, felesleges zsírt, hogy a parázsra csöpögve, nehogy fellobbanó lángot, füstöt okozzon. A grillsütőt tartsuk tisztán, a rácsot mindig takarítsuk le sütés előtt és után is.
Kerüljük a hirtelen, túl magas hőmérsékleten, vagy nyílt lángon való sütést, ugyanis ekkor könnyen elszenesedik a hús külső része, s benne káros anyagok keletkezhetnek. Részesítsük előnyben az alacsonyabb hőmérsékleten, kissé hosszabb ideig tartó elkészítési módot.

Kerti sütőinkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a nyár ízei még finomabbak lehessenek! Tekintse meg kínálatunkat!

May 17, 2016

Ami a nyári főzésekről nem hiányozhat

kerti sütő

A nyári jó időben elérkezik a kerti sütések és főzések ideje! Nincs is jobb élmény annál, mikor a család vagy a barátok összejönnek egy kellemes nyári napon, együtt sütnek-főznek, és jóízűen elfogyasztják a finom falatokat! Ahhoz azonban, hogy ez megvalósulhasson, szükség van a megfelelő kerti sütőre.

A kerti sütés többféleképpen történhet, az igényeknek megfelelően. Grillezés során a különböző pácolt húsokat grillrács és parázs segítségével süthetjük ínycsiklandóan szaftosra, miközben egy kis füstösséget is kölcsönözhetünk nekik. A nyárson sült ételek ugyancsak pácolva a legjobbak, azonban itt fontos a megfelelően összeválogatott húsok és zöldségek harmóniája is. Emellett bográcsban is készíthetünk finomabbnál-finomabb ételeket. Mindegyik esetben fontos azonban egy profi kerti sütő!

Ha Ön is szeretné a nyarat kertjében tölteni szerettei társaságában, és ízletes lakomákat csapni, tekintse meg termékeink széles választékát, és vásároljon kerti sütő kínálatunkból!

Apr 18, 2016

Légfűtéses vagy vízteres kandallóbetétet válasszunk?

kandallóbetét

Cégünk légfűtéses és vízteres kandallóbetéteket is forgalmaz, az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb különbségeket.

A vízteres kandallót egyszerre ráköthetjük akár több radiátorra is, így alkalmas az egész lakás befűtésére. Fokozatosan és egyenletesen fűt, ezért lassabb megoldás, viszont tovább is tartja a hőt. Tűztereink kialakítása lehetővé teszi, hogy abban a helyiségben, ahol a kandalló van, ne legyen aránytalanul meleg, hisz a teljesítményének nagyobb részét használja vízmelegítésre. Ezt az előállított meleg vizet egy hőcserélővel lehet hasznosítania központi fűtéshez, vagy akár a használati melegvíz előállításához.

A légfűtéses kandalló közvetlenül fűti a helyiség levegőjét. Gyorsan nagy hőmennyiséget ad le, a teljesen áthűlt helyiség felmelegedésére sem kell sokat várnunk.

Ha kandallót, vagy kandallóbetétet szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bátran, munkatársaink készséggel segítenek kérdései megválaszolásában! Szeretettel várjuk Önöket üzletünkben, Debrecenben!

Mar 25, 2016

Készüljön a nyárra, vegyen kerti sütőt!

kerti sütő

Lassan elérkezik a nyár, ezért már most érdemes elkezdeni megtervezni a nyári programokat – és természetesen a nyár nem a külföldi nyaralástól lesz teljes, hanem attól, hogy a tartósan jó időnek és a kései napnyugtának köszönhetően bátran kimozdulhatunk a nap végén is, és rendezhetünk egy kellemes kerti partit.

A fentebb felsorolt okok miatt érdemes idejekorán beszerezni egy szalonnasütőt, hiszen így bármikor, ha kedvünk támad, nyugodtan meginvitálhatjuk magunkhoz barátainkat és rendezhetünk egy kellemes szalonnasütést. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

Egy szalonnasütő, grillező vagy kerti sütő a segítségével az egész nyár folyamán kiválóbbnál-kiválóbb programokat tervezhet Ön is, nem beszélve a megannyi ízletes ételről, amelyeket lehetősége nyílik elkészíteni – hiszen nincs is annál élvezetesebb, mint ízletes ételek elfogyasztása mellett kellemeset beszélgetni barátainkkal és szeretteinkkel!

Tekintse meg szalonnasütő és grillező kínálatunkat és bátran válasszon egyéni ízlésének megfelelően!

Feb 15, 2016

Környezettudatos és költséghatékony megoldás

kandalló

A mai világban már nem csak a design és funkcionalitás az, ami elvárható egy, az otthonunkban alkalmazott berendezéstől. Ezek mellett sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a környezettudatosságnak, illetve a költséghatékonyságnak. A modern technológiáknak köszönhetően az elektromos tűzterek már képesek minden elvárást teljesíteni.

 • Funkcionalitás – az elektromos tűzterek kiváló hő leadási tulajdonságokkal rendelkeznek, igen nagy tereket képesek melegen tartani
 • Design – esztétikus megjelenésük sokrétű kialakításban fellelhető, így bármely háztartásban és stílusban megállják helyüket
 • Környezettudatosság – hagyományos tüzeléssel ellenben az elektromos tűzterek nem termelnek szennyező gázokat
 • Energiahatékonyság és költségtudatosság – üzemeltetésükből adódóan pénztárcabarát megoldást kínálnak

Ha Ön is egy ilyen komplett megoldást szeretne otthonába, ne habozzon, forduljon professzionális kivitelezőhöz, és keresse fel munkatársainkat bizalommal! Állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

Jan 19, 2016

Pizzasütés szabadon!

pizzasütő kemence

Vannak olyan ételek, melyek variálhatóságuknak köszönhetően bármely ízlés szerint elkészíthetőek, így gyakorlatilag azt mondhatjuk, mindenki szereti őket. A pizza is ezek közé tartozik, hiszen a hozzávalóknak és elkészítési módoknak csak a fantázia szabhat határt. A pizza az olasz konyha egyik remek fogása, egyszerre tradicionális étel és népszerű finomság.

A pizzára senki sem tud nemet mondani, készülhet belőle laktató ebéd, gusztusos vacsora, ízletes vendégváró falat vagy akár egy hatalmas nyári kerti party kiapadhatatlan fő fogása is lehet.

Most már Ön is készíthet otthonában saját pizzát, méghozzá annyit és olyat, de legfőképpen olyan minőségben, amilyet szeretne. Ne elégedjen meg a villanytűzhely nyújtotta behatárolt sütési lehetőségekkel, legyen igazi pizzasütő kemencéje! Szabadtéri kemencéink között autentikus pizzasütő kemencéket is talál. Higgye el, az így készült pizzák után soha nem akar majd sütőben sült pizzát enni!

Készüljön fel már most a kerti partikra, és rendeljen kemencéink közül!

Dec 14, 2015

Az elektromos kandallók előnyeiről

elektromos kandallóA modern fűtéstechnika térhódításával egy időre kissé háttérbe szorultak a hagyományos fűtőberendezések, mint amilyenek például a klasszikus, fatüzelésű kandallók.

Napjainkban azonban újra nagy népszerűségnek örvendenek, és a korszerű technológiáknak köszönhetően új perspektívába helyeződtek ezek a berendezések is. Megjelentek a kényelmes megoldást nyújtó gázüzemű, valamint a tiszta, füstmentesen működő bioetanolt égető, valamint az elektromos kandallók.

Ez utóbbiak számtalan előnnyel kecsegtetnek:

 • Kivitelezésük egyszerűbb és költséghatékonyabb
 • Az elektromos kandallók vizuálisan biztosítják a hagyományos tűzterek nyújtotta élményt, azonban mégsem kell félnünk a kipattanó parázs okozta károktól
 • Alkalmazhatóak kémény nélküli objektumokban is
 • Széles választékban és kialakításban léteznek, így könnyen a helyiség stílusához igazíthatóak
 • Őszi-téli szezonon kívül is használhatóak az elektromos kandallók, ugyanis fűtési funkció nélkül is üzemeltethetőek
 • Esztétikusak és egyedülállóak
 • Környezetbarát fűtési rendszerként funkcionálnak
 • Tiszta, egyszerűen működtethető megoldást jelentenek
 • Az elektromos kandallók könnyen mozgatható rendszerek, azonban kényelmesen fixálhatóak is

Ha Önt is meggyőzték az érvek, és szeretne egy biztonságos, esztétikus fűtési rendszert otthonába, válassza elektromos kandalló kínálatunkat!

Nov 23, 2015

Amit a zárt tűzterű kandallókról tudni érdemes

kandalló

A kandalló manapság újra reneszánszát éli. Ez nem is csoda, hiszen ebben az egyre zordonabbá váló világban az embereknek szükségük van meghitt, otthonos, meleg kuckókra, ahol felmelegedhetnek, megpihenhetnek és megfeledkezhetnek a hétköznapok bonyodalmairól. Egy ridegen fénylő radiátor ezt nem igazán tudja biztosítani, azonban egy vidáman pattogó, táncos lángokkal teli kandalló annál inkább.

A kandalló tűztere lehet zárt vagy nyitott. Utóbbit érdemes meghagyni a romantikus filmek szereplői számára és inkább az ésszerűbb, de sokszor ugyanolyan látványos zárt terű kandallóban gondolkodni. A zárt terű kandallóval azért járunk jobban, mert a használata során nem kell a beáramló füsttől tartanunk, nem csak a közvetlen közelében élvezhetjük a melegét, képes befűteni az egész szobát és a hatásfoka is kielégítő. A zárt terű kandallók további előnye még, hogy használata egyszerűbb és biztonságosabb, hőleadása pedig intenzívebb.

Válasszon Ön is egy korszerű és stílusos megoldást, döntsön a kandalló mellett, és keressen minket bizalommal Debrecenben!

Oct 16, 2015

Miért érdemes kandallót és kemencét építtetnie otthonába?

kandallóA téli hónapok közeledtével egyre inkább behúzódunk az otthonunkba, ahol a jól megválasztott kandalló központi szerepet tölthet be.

Emellett az ízletes ételek ebben az időszakban sem maradhatnak el, gondoljunk csak a Márton-napi libasültre, a karácsonyi pulykára, vagy az ünnepi kalácsra, bejglire, esetleg a szilveszteri malacsültre. Ezért érdemes elgondolkozni azon, hogy még ilyenkor is érdemes beszerezni egy gyors felfűtésű, gazdaságos üzemeltetésű kemencét.

Számtalan okunk van arra, hogy kandalló és kemence építés mellett döntsünk, íme, néhány:

 • Folyamatos meleg – elektromosság nélkül is: Egy kandalló a legnagyobb téli vihar közepén is meleget ad otthonunknak, így kevésbé függünk a szolgáltatóktól és az időjárástól.
 • Költségcsökkentés lemondások nélkül: Az előbb említett függetlenség mellett nem elhanyagolható szempont, hogy a fűtésre kiadott összeget is csökkenthetjük a kandalló használatával.
 • Romantikus hangulat: Semmi más nem nyújt olyan kellemes hangulatot, mint egy kandalló, amiben ropog a tűz. Képzelje el, milyen lenne, ha idén karácsonykor már a kandalló előtt ünnepelhetne a család.
 • A nyári sütögetések hangulata télen is: Kemencénk segítségével könnyedén megkaphatjuk a nyári sütögetésekről ismert füstös ízt, akár a tél közepén is.
 • Utánozhatatlan ételek: Pizza, kenyér, húsfélék – bármelyik legyen is a kedvencünk, kemencében garantáltan a legfinomabb változatokat készíthetjük.
 • Környezetbarát alternatíva: A kandallónkhoz vagy kemencénkhez használt fa, ellentétben a fosszilis tüzelőanyagokkal, megújuló energiaforrás, így környezetbarát alternatívát jelentenek.
 • Hasznos és egyben dekoratív: Otthonunk stílusától függően választhatunk modern, rusztikus,  vagy klasszikus kandallót, teraszunk, vagy kertünk díszeként pedig, igényeinknek megfelelő kemencét.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk, hogy idén télen már Ön is saját kandallója mellett melegedhessen, vagy kemencéje ínyencségeit fogyaszthassa!

Sep 17, 2015

Kemencét a kertbe!

kemence

Szeret sütni-főzni, jókat enni, de még jobban szereti mindezt az élményt megosztani szeretteivel, barátaival? A közös családi programok alkalmával, vidám baráti összejöveteleken mindig van helye egy-két finom fogásnak, hiszen nincs is annál jobb, mint ínycsiklandó étkektől eltelve kikapcsolódni és egy jót beszélgetni.

Az ilyen események lebonyolításának legjobb módja az, ha szabadtéri, kerti sütést rendezünk, hiszen a friss levegő nyújtotta különleges élmény mellett mindenki kényelmesen elfér, nem kell bepiszkolni a konyhát és az ételszagtól sem kell tartani.

A kemence kiváló eszköz arra, hogy kerti sütéseken finom és tápláló ételeket készíthessünk rövid idő alatt. Frissen sült húsok, zamatos pizzák, laktató kenyérlángos, friss kenyér vagy édes tepsis pite, mindegyik sokkal ínycsiklandozóbb egy kemencéből kiemelve.

Keresse fel debreceni üzletünket vagy válogasson honlapunk kínálatából, és vásárolja meg saját kerti kemencéjét! Kápráztassa el családját és vendégeit utánozhatatlanul finom, hazai ízekkel!

Jun 3, 2015

Milyen kandalló típusok vannak?

kandalló

Mielőtt kandalló vásárlásra adnánk fejünket, nem árt tisztában lenni, hogy milyen tüzelőeszközzel működő kandallók ismertek, vagy milyen új technológián alapuló típusokat érhetünk el.

   • Hagyományos fatüzelésű kandalló: Ma már megjelentek azok a berendezések, melyekkel kevés fával is gyorsan nagy hőmennyiség termelődik.
   • Pellet tüzelésű kandalló: Fontos tulajdonsága, hogy környezetbarát, mivel a pellet, melyet tüzelőanyagként használnak ennél a típusnál, valójában újrahasznosított fa.
   • Légfűtéses kandalló: Nem csak egy szoba, hanem több lakrész is fűthetővé válik vele, mivel a felmelegített levegő átvezethető a többi helyiségbe is.
   • Vízteres kandalló: Ennél a megoldásnál egy víztartály veszi körbe a tűzteret, így a kandalló valójában a vizet melegíti fel, ami nem csak a meleg vízellátásunkat fedezheti, de a fűtési rendszerbe is beköthető.
   • Elektromos kandalló: Ha nincs lehetőség kéményre, de élveznénk az egyedülálló hangulatot, ideális választás az elektromos kandalló. Nem igényel karbantartást, és egyszerűen beszerelhető.

Amennyiben kérdés merülne fel Önben kandallóinkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal további tájékoztatásért!

Jun 3, 2015

Hogyan válasszam ki a tökéletes kandallót?

kandallóFontos jól megfontolni a kandalló kiválasztását, hiszen ez a berendezés otthonunk központi eleme lesz. Néhány kérdéssel szűkíthetjük a kiválasztási folyamatot, így megkönnyítve a választást, és akár a szakemberek munkáját is egyszerűbbé téve ezzel. Nézzük, milyen kérdések alapján hozhatjuk meg a megfelelő döntést!

 • Mi a kandalló fő célja? A hő hatékonyság, vagy csak az esztétika? Esetleg a kettő kombinációja?
 • Egy szobát vagy több helyiséget szeretne befűteni a kandallóval?
 • Automatizált vagy hagyományos kandallót szeretne?
 • Milyen stílusú a lakás? Mivel a kandalló központi szerepet fog betölteni az adott helyiségben, jó, ha illeszkedik a szoba stílusához.
 • Milyen előnyökkel, illetve hátrányokkal járnak a különböző kandallótípusok?

Amennyiben kandallót szeretne vásárolni, és még nem tudja eldönteni, milyet válasszon, böngésszen oldalunkon, vagy kérje szakértőink segítségét, és segítünk megtalálni az ideális megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal!

Apr 22, 2014

Corvinus Díszkert 2014.

A nagysikerű Corvinus Díszkert Kertészeti és Gasztronómiai Szakkiállítás és Vásár 2014-ben is megnyitja kapuit a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumában! ... és mi ott leszünk!!!
Bővebb információért látogass el ide:
http://www.diszkertkiallitas.hu/
Apr 2, 2014

Tisztítás és karbantartás

Kedves kandalló tulajdonosok, FIGYELEM!
Lassan a fűtési szezon végére érünk és itt az ideje, hogy a kandalló szezonvégi tisztításáról és karbantartásáról gondoskodjunk.
A természetes módon történő, valamint a nedves fa, tökéletlen égés okozta korom- és káros anyag lerakódásokat ilyenkor le kell takarítanunk a tűztér belső faláról. Lehetőség szerint a füstjáratokban, kéményekben is meg kell szüntetni a szennyező anyagok megtapadását, hogy fűtésünk gazdaságos és biztonságos legyen.
A tűzoldali lerakódások jelentős mértékben csökkentik a tűztér hatásfokát, fokozzák a környezetszennyező anyagok emisszióját és egyben baleseti veszélyt is jelentenek.
Ennek a cseppet sem vonzó munkának az elvégzésére létezik egy egyszerű, ugyanakkor kiváló lehetőség: egy koromtalanító, égéstér- és füstgáztisztító adalékanyag, a KONIX használata!
Fa tüzelés esetén az izzó parázsra szórjuk, aztán lezárjuk a tüzelőberendezést, hogy a keletkező tisztító gázok minél később távozzanak a tűztérből. Ezzel a már letapadt szennyeződések fellazulnak, leválnak és szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában gyűlnek össze, vagy távoznak a kéményen keresztül.


Elégedett vásárlóink ajánlásával :)

Mar 28, 2014

CONSTRUMA 2014.

Az ország legnagyobb építőipari kiállításán, a Construma P6 Standján várjuk az érdeklődőket, ahol egyedi térburkolatok mellett a kemencénk is bemutatásra kerül.

Közönség napok:
2014. április 5. 9.00 - 18.00
         április 6. 9.00 - 17.00

Mar 18, 2014

A GardenExpon is ott leszünk

A hidegfront átvonult, ... Sándor, József és Benedek úgy tűnik, jó munkát végeznek. Egyre csak melegszik a levegő és kertbe/ udvarra csábító napos hetet ígérnek az időjósok is.
A zimankós, kandallós időszak mellett ez a másik kedvencünk!
ÚJRA KIÁLLÍTÁSRA MEGYÜNK!
Ezúttal a GardenExpon mutogatjuk majd legújabb termékeinket, az újabb még szebb kivitelű kerti konyhánkat, a hatalmas pizzasütő kemencénket, kombi grillezőnket...
Információkat itt találhat az expoval kapcsolatban:
http://www.gardenexpo.hu/latogatoi-informaciok/
Feb 20, 2014

Miskolc- Kocsonya Farsang

Időnként beköszön hozzánk a napos tavasz és ettől mi csak egyre türelmetlenebbül várjuk.
Úgy döntöttünk, hogy egy kiállításra utazunk Miskolcra, ahol BEMUTATJUK LEGÚJABB KERTI SÜTŐINKET, KEMENCÉINKET, hogy az igazi tavasz senkit ne érjen felkészületlenül.
A kiállítókon és vásározókon kívül számos koncert várja az idelátogatókat.
Kedvcsináló itt: http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu/

A kiállítás miatt a bemutatóterem 21- 22- n zárva tart.