Twitter
Tweets by szertuz
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Elektromos tűzterek

A látványkandallók tiszta, környezetbarát fűtést biztosítanak. A beépített termosztátos szabályozás miatt energiatakarékosan és gazdaságosan üzemeltethetők. Kezelésük egyszerű, működésük biztonságos. Könnyen mozdíthatóak, megfelelő kandallókeretbe helyezve jól illeszthetőek, a már meglévő berendezési tárgyakhoz.

Design? Funkció? Mindkettő!

Szeretne kémény nélkül fűteni, vagy lenyűgözi a kandallók látványa? A látványkandallóval akár mindkettő egyszerre megvalósulhat! Mit  jelent a látványkandalló, mi is a fogalma?

Az egyik fogalomban látványkandallónak minősül minden olyan kandalló, vagy kandallónak látszó készülék, melynek üzemeltetéséhez nem szükséges kémény. Tehát eszerint, ebbe a fogalomkörbe beletartoznak a csak látványelemként szolgáló berendezések. Egy másik megközelítés szerint csak azok a készülékek minősülnek látványkandallónak, melyek kifejezetten a látvány kedvéért készültek. Általánosságban a legtöbb látványkandalló alkalmas fűtésre is.

Milyen technikák léteznek, melyekkel annyira élethűnek látszik a kandalló tűz imitálása, hogy a vendégeink észre sem veszik, hogy nem valódi kandalló mellett ücsörögnek? A lehetőségek igen változatosak. Vannak olyan látványkandallók, melyeknél a parázs ügyes megvilágításával keltenek élethű hatást, más kandallóknál, az úgynevezett 3D látványkandallóknál egy kicsit bonyolultabb a helyzet, a párásítókhoz hasonló elven működő eszközök alapján fejlődött ki.

Amennyiben Ön is szeretné egyszerre élvezni a kandalló látványát és melegét, és mindezt a lehető legnagyobb kényelemben, tájékozódjon weboldalunkon, és bátran keressen fel minket kérdéseivel!

 

Az elektromos tűzterekről bővebben: ITT (klikk)

Buzainé Ferencz Anikó: +36 70 770 4250