Twitter
Tweets by szertuz
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Kerti sütők

Minőségi kerti sütőt szeretne? Ne keresse tovább! Vásároljon nálunk kedvezményes áron!

Kemencék, szalonnasütők, bográcsozók, grillezők és kiegészítők széles választékával, egyedi megoldásokkal várjuk.

Grillezés a szabadban

A kellemes nyári estéken egy családi vagy baráti összejövetelen remek program a grillezés. Nem csak fenséges ételeket készíthetünk a kerti sütők segítségével, hanem kikapcsolódhatunk szeretteinkkel, ismerőseinkkel egy fárasztó nap után. A különféle kerti sütők segítségével húsokat süthetünk, vagy akár zöldségeket párolhatunk, az elkészített ételeknek csak a képzeletünk szabhat határt.

Számos típus elérhető, melyek közül a kert adottságainak, a családtagok számának, kedvenc ételeknek megfelelően érdemes választani. Ha már eldöntöttük, milyen típusú kerti sütőre van szükségünk, érdemes próbasütést végezni a kiválasztott helyen, hogy ellenőrizzük, széltől mennyire védett a terület, esetleg a faágak mennyire lógnak be, valamint a kerti bútoroktól való távolságot is tanácsos felmérni.  A kerti sütőt egy stabil alapra érdemes építeni, ami jól bírja a terhelést, ez lehet akár a terasz, vagy egy jól elhatárolt rész a füvön.

Ha Ön szeretne egy praktikus és dekoratív kerti sütőt, tájékozódjon weboldalunkon, kérdés esetén pedig bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!