Twitter
Tweets by szertuz
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Szalonnasütők, grillek

Sütögetés szabadban és szabadon

Nincs is jobb nyári kikapcsolódásként kimenni a kertbe, megrakni a tüzet és sütögetni a családdal, barátokkal. Ön még nem találta meg az igazi sütögetőt, mellyel még ízletesebb finomságokat készíthet, és minden igényt maximálisan kielégít?

Cégünk olyan grillezőket készít, melyekre öntvény flekken lapot helyezhet, ami számos praktikus tulajdonsággal bír. Mivel mi a legjobbat szeretnénk Önnek, ezért hadd ejtsünk pár szót az öntvény lapokról, mely napjainkban az egyik legkiválóbb megoldást kínálja az érdeklődőknek.

Az öntvény lap egyik nagy előnye, hogy egyenletesen oszlik el rajta a hő, így bármely része alkalmassá válik a sütésre. Rendelkezik egy kis zsiradékgyűjtő mélyedéssel, mely megakadályozza, hogy pangjon a zsiradék a sütögetés közben, sőt, még vissza is lehet locsolni a húsra, még ízletesebb ételeket készítve. Mindezeken felül a zsiradék nem csepeg a tűzbe, a tömör és rések nélküli felületnek köszönhetően, és mivel hullámos kialakítású, se a zöldség, se a hús nem ragad oda. Az öntvény lap tisztítása rendkívül egyszerű, csupán hideg zsíroldóra van szükség, és újra lehet használni, frissen, tisztán a következő sütés alkalmával.

Ha Ön is kiváló minőségű eszközökkel szeretne neki fogni a kerti sütögetésnek, tekintse meg kínálatunkat!